Vi utbildar förare för livet

City Trafikskola grundades år 2008 och är nu en väletablerad trafikskola i Helsingborg.

Citytrafikskola I Helsingborg startade 2008

 Med vår verksamhet vill vi skapa en högre förståelse för att vara en bra förare så att våra kunder säkrar sin egen och andras framtid, genom ansvarsfulla och kloka handlingar i trafiken. Därför anpassar vi alltid vår utbildning till varje elev så att målet med utbildningen säkerställs. 


Som en väletablerad trafikskola, men som ett relativt litet företag, medger vi att vår påverkan är begränsad. Vi har fortfarande stora mål för vårt samhällsengagemang, som vi syftar till att bidra till säkrare trafik och färre dödsfall i trafiken.  


Arbetsplatserna vi skapar måste vara förankrade i en solid drift, så att våra anställda och kunder säkerställs förutsägbarhet och säkerhet i vår närvaro.  Med detta vill vi se till att du som kund är mer än nöjd.  Detta är vårt högsta mål, eftersom vi vet att nöjda kunder är vår bästa reklam.


Vi är medlemmar i Str (Sveriges Trafikutbildares Riksförbund) en trygghet för dig som kund.

Vi är medlemmar i Sveriges Trafikskolors Riksförbund.

Gör ditt syntest hos oss

Glöm inte att komplettera din ansökan om körkortstillstånd med ett synintyg. Syntest kan du göra hos oss eller hos en optiker. Ring och boka tid eller kom in under våra öppettider så hjälper vi dig. Glöm inte att ta med giltig legitimation.